^

rólunk


Bemutatkozunk

Az UPDF egy olyan táncfesztivál, ahol a mozgás szeretete és a tánc iránt táplált szenvedély hozza össze az embereket! Fontos számunkra az igényes és minőségi versenyszervezés, ahol a látogatók az első perctől kezdve az utolsóig jól érzik magukat. Első versenyünk 2019 júniusában debütált, ahol már nagyon pozitív fogadtatása volt az UPDF rendszerének. Az eltelt időszak alatt számos nagysikerű versenyen vagyunk túl, ahol már a versenyünk nemzetközi szintre tornázta fel magát.

Magyarországon egyedülálló pontozói rendszerrel működő táncverseny vagyunk, ahol képzett és vizsgázott bírói team értékeli a látott produkciókat! A kategóriákat, stílusokat maximálisan kidolgozott szabályzat és bírói szempontok védik. Lefektetett bírói szabályzatunk használatával minden esetben korrekt, szakmailag alátámasztott eredmények születnek. Jó versenyzést kívánunk mindenkinek!

Király Béla


Showtánc Világbajnok, volt aerobic versenyző.
Hazai sikermusicalek koreográfusa. Az UPDF megálmodója.


25 éves versenyzői, edzői és bírói tapasztalatom felhasználásával alkottam meg az UPDF rendszerét. Szerettem volna egy olyan táncversenyt, ahol szakmailag, szervezésileg is a maximumot nyújtjuk a nálunk versenyző egyesületeknek, táncosoknak. UPDF-hez hozzátartozik a szakmai segítség nyújtás, amit a versenyzők más táncverseny rendezvényein is kamatoztatni tudnak. Évente több alkalommal szervezünk szakmai és bíró képzéseket, workshoppokat és tánctáborokat. Szeretettel köszöntök mindenkit az UPDF rendszerében és kívánok mindenkinek csodás élményeket és eredményeket!


Én hiszem, hogy egy olyan közösséghez tartozom, akik önzetlenül tudnak örülni egymás sikereinek. Hiszem, hogy ez a rendszer összehozza a TÁNC szerelmeseit és hogy tudjuk egymás munkáját segíteni. Hiszek benne, hogy a szakmai alázat és a TÁNC adta életérzés minden területen meghozza a kívánt eredményt.


Élvezzük és éljük meg a pillanatokat, amiket ez a fantasztikus dolog a TÁNC adhat nekünk!


ÉN EBBEN HISZEK!


Király Béla